Hirdetés

Az Apple szerint baj van az iPhone X kijelzőjével



|

Egyes modelleken megadja magát az érintőképernyő - de az Apple ingyen cseréli a kijelzőt a hibás iPhone X készülékekben.

Hirdetés

Az Apple egy új támogatási oldalt indított el az iPhone X-hez. Ezen megemlíti, hogy a készülékben használt kijelzőmodul egyik alkatrésze tönkremehet. Ennek eredménye az, hogy bizonyos iPhone X modellek többé nem reagálnak az érintésekre. A hiba időszakosan is jelentkezhet, de olyan is előfordulhat, hogy az iPhone X nem létező érintéseket regisztrál. Az Apple szerint a hiba kizárólag az iPhone X-nél jelentkezik. 

Hirdetés

Az érintett készülékek kijelzőmodulját az Apple ingyenesen cseréli, ehhez csak a céget vagy egy hivatalos szervizpartnerét kell felkeresnie a felhasználóknak. 

Fontos adalék, hogy mielőbb valaki leadná javításra az iPhone X készülékét, mentse annak minden tartalmát az iCloud vagy az iTunes segítségével. Aki már kifizette a kijelzőmodul cseréjét korábban, az visszatérítést kérhet az Apple-től. 

Érdemes hozzátenni, hogy több mint két éve szintén kijelzőproblémáktól szenvedtek az Apple okostelefonok. Az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus érintőkijelző nem reagált. Az eset Touch Disease néven híresült el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.