Hirdetés

Az Apple szerint egyre kevesebbet érnek az androidos telefonok



|

Kevesebbet fizet az almás cég egy használt Androidért, hiába cserélnénk iPhone-ra.

Hirdetés

Azokban az országokban, ahol az Apple saját üzletekkel is rendelkezik, már évek óta elérhető a szolgáltatás, melynek keretén belül bármilyen mobilt bevihetünk, amit a cég újrahasznosít és a telefonért járó összeget beszámolja egy új, természetesen Apple-ös készülékbe. A kampány minden évben egyre nagyobb figyelmet kap, ahogy a cupertinói cég állandóan keresi a módokat arra, hogy a lehető legkevesebb kárt tegye a bolygóban.

Hirdetés

Most azonban a MacRumors felfedezése szerint talán az Apple-nek sem ér meg mindent az, hogy mindenki iPhone-t használjon. A magazin észrevette, hogy a cég megváltoztatta a beszámításkor használt kalkulációját és mostantól kevesebb pénzt ajánl azoknak, akik androidos készüléket cserélnének új iPhone-ra.

A sztori úgy teljes, ha hozzátesszük, hogy az Apple valamiért több csúcsmodellt is kihagyott a beszámításos listájáról, továbbá az androidos modellek szinte mindegyike régebbi generációs, mint az iPhone 13-as sorozat.

Eddig akár 545 dollár kedvezmény is összeszedhető volt beszámításkor, ez az összeg most egy komoly csökkentés után már csak 405 dollár, azaz nagyjából 127 ezer forint. Egy Galaxy S21+ 5G-ért például mindössze 102 ezret ad az Apple, amiért tulajdonképpen elgondolkodni sem érdemes a cserén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.