Hirdetés

Az Apple szerint ezek voltak 2017 legjobbjai



|

Az Apple összerakott egy listát az idei legjobb appokról, játékokról, filmekről és zenékről.

Hirdetés

Az Apple közzétette 2017 legjobb alkalmazásainak, játékainak, zenéinek, filmjeinek és könyveinek a listáját, legalábbis a saját platformjára és annak eladásaira vonatkozóan. 

Hirdetés

Az év iPhone-os appja a meditációt és alvást segítő Calm lett, az év játéka pedig a tetszetős puzzle, a Splitter Critters. 

Az iPadek mezőnyében az év alkalmazása a fotószerkesztésre szakosodott Affinity Photo lett, míg a játékok közül a The Witnesst emelték ki. 

Az App Store-ból legtöbbször letöltött app és játék a Bitmoji, valamint a Super Mario Run voltak. 

Az Apple Music szolgáltatásában Drake More Life című albumja lett az év legjobbja, a legjobb dal díjat pedig Ed Sheeran nyerte meg a Shape of You-val. Az iTunes legtöbbször megnézett filmje idén a Vaina lett, amit a Zsivány Egyes és a Wonder Woman követett. 

Az Apple szerint idén nagy trendet jelentettek a kiterjesztett valóságra építő appok, a valós idejű párharcot ígérő játékok, valamint a mentális egészségre koncentráló alkalmazások. Az appok pedig egyre inkább a történetek elmesélésére és az olvasásra koncentrálnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.