Hirdetés

Az Apple szerint ezért lesz a következő számítógéped egy iPad Pro



|

Az Apple közzétett egy videót, amelyben öt okot sorol fel, amik miatt az emberek következő számítógépe egy iPad Pro lehet.

Hirdetés

Az Apple új iPad Pro táblagépei nagyon vékony kávával rendelkező LCD-kijelzőt kínálnak, az A12X Bionic lapkájuk pedig erősebbé teszi őket a komolyabb laptopoknál is. Az Apple nemrég kiadott egy videót, amelyben öt okot sorol fel, amelyek miatt bárki választhatja az iPad Prót a következő számítógépének. 

Hirdetés

Az Apple szerint az első érv az iPad Pro mellett az A12X Bionic chip, aminek hála a tablet erősebb, mint a legtöbb PC. Ezt egyébként a független mérések már korábban igazolták. 

Az iPad Pro ráadásul nagyon sokoldalú, az App Store kínálatának hála megoldható a filmezés, könyvolvasás, szerkesztési feladatok, zenélés. A tablet nagyon könnyű is, eközben akár 10 órás üzemidőt is garantál. Az érintőkijelző miatt a használata nagyon egyszerű, megoldható a multitasking is. Az Apple ötödik indoka az iPad Pro mellett az Apple Pencil, amivel lenyűgöző rajzok és vázlatok készíthetőek, és a dokumentumok is aláírhatóak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.