Hirdetés

Az Apple szerint minden PC-tulajdonos iPadet szeretne



|

Kreatív videót készített a vállalat, amelyben a legújabb iPadet népszerűsíti elég kemény felvetéssel.

Hirdetés

Nemrégiben jelent meg az Apple legújabb iPad Pro modellje, amely a cég saját fejlesztésű M1 chipjével készült. A tesztek alapján az M1 az igazi csúcsteljesítményt képviseli, a 2021-es iPad Pro jelentősen gyorsabb és megbízhatóbb, mint a tavalyi kiadás.

Ahogy azt az Apple esetében megszokhattuk, a vállalat különös figyelmet szentel a marketingre is, így természetesen az új iPad is kapott egy olyan reklámszpotot, ami egyedi és kreatív módon mutatja be a potenciális vásárlói célcsoportot.

Hirdetés

A kisfilm több főszereplővel, musical stílusban készült, és egyértelműen azt igyekszik bemutatni, hogy mennyire vágynak az emberek egy ilyen készülékre. A szereplők PC-kel dolgoznak a mindennapok során, és kissé szomorkás stílusban éneklik, hogy valami hiányzik az életükből.

A 2021-es, M1 chipes iPad Pro 11"-es és 12,9"-es méretben is elérhető, a drágább verziók már rendelkeznek 5G támogatással is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.