Hirdetés

Az Apple-t is meglepte, hogy mennyire népszerű az iPhone X



|

Sokkal több előrendelést kapott az Apple, mint amire a cégnél számítottak.

Hirdetés

Nem kellett sokat várni arra, hogy kiderüljön: az iPhone X-re tényleg hatalmas a kereslet. Az Apple már órákkal az előrendelések megnyitása után rekordokat emlegetett. 

Hirdetés

A cég egyik szóvivője szerint ez a valaha volt legnagyobb előrendelési rekord a cég történetében, ráadásul jóval több iPhone X-re van igény, mint amire maga az Apple számított. 

Aki most rendel iPhone X-et, annak legalább 5-6 hetet kell várnia a kiszállításra - ez már az előrendelések elején is így volt, az Apple nagyon hamar eladta az első készleteket. 

Az elemzők nagyon sokáig riogatták a fogyasztókat azzal, hogy nagy hiány lesz az iPhone X-ből: az OLED-paneleket és a TrueDepth kamerát ugyanis nehéz gyártani, volt, hogy a legyártott készülékek alig 10 százaléka felelt meg a minőségi követelményeknek. 

Az iPhone X elvileg november 3-tól van a piacon, vagyis valószínűleg hamarosan tele lesz minden Apple Store, majd a YouTube olyan emberekkel, akik az új készüléküket mutatják be büszkén. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.