Hirdetés

Az Apple-t nagyon érdekli, hogy mit szólsz a Face ID-hoz



|

Elvileg mindegyik iPhone Face ID-t kaphat jövőre, de azért a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóról sem mondott még le az Apple.

Hirdetés

Ming-Chi Kuo az idei Apple okostelefonokról is nagyon megbízható jóslatokat adott, és néhány dolgot már most elárult a jövő évi iPhone-okról. Az Apple mindegyikbe Face ID-t tesz majd.

Hirdetés

Az Apple ezzel egyszerre nem mondott le a kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasóról sem, azonban a technológiai kihívásokat még mindig nem sikerült megoldani. 

Kuo szerint mindenesetre a Face ID és a TrueDepth kamera mindegyik jövő évi iPhone-ban benne lesz. A befektetők jelenleg azon rágódnak, hogy ezek vajon támogatják-e majd a Touch ID-t. 

Az elemző szerint ez nagyrészt azon múlik, hogy a Face ID pozitív benyomást gyakorol-e a felhasználókra, illetve, hogy az Apple elhárítja-e a fentebb említett akadályokat. Amennyiben a Touch ID életben tartása mellett döntene, akkor a home gomb helyett a képernyő alá teszik a szenzort, a közel kávamentes előlap érdekében. 

A kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasóval a legnagyobb gond jelenleg az Apple 3D Touch panele, amely vastagabbá és kevésbé pontossá teszi a kijelzőt és a szkenneléseket. Az Apple döntéseit azonban nagyban befolyásolja majd, hogy mit hall vissza a következő hónapokban a vásárlóitól.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.