Hirdetés

Az Apple-t piszkálja a Huawei



|

Az új iPhone-ok bemutatója alatt végig az Apple-lel trollkodott a Huawei, amely szerint az év igazi hőse a Huawei Mate 20 Pro lesz, és nem a dögunalmas iPhone XS Max.

Hirdetés

Nem túl meglepő módon a csapból is az új iPhone-ok folynak, ami nem véletlen. Nagyszerű okostelefonok lettek, bár tény, hogy olyan hiperdrágák is, ami lassan majdnem mindenkinél kiveri a biztosítékot. 

Hirdetés

Akadnak azért olyan vélemények is, amelyek szerint az iPhone XS, az iPhone XS Max és az iPhone XR mind dögunalmasak. Így véli a Huawei is. A kínai gyártó az Apple tegnap esti rendezvénye alatt végig a Twitteren trollkodott

A világ második legnagyobb okostelefon-gyártója (a Samsung mögött és az Apple előtt) először a P20 és a P20 Pro érdemeit és kiváló tulajdonságait emlegette, majd a vége felé magasabb fokozatra kapcsolt. 

Közzétett például egy képet (fent) a Mate 20 Próról, amely egyértelműen utal rá, hogy a kijelző szélei le lesznek kerekítve, éppen úgy, ahogy a pletykák állították (lent). Erre a képre üzenetet is írt a Huawei. A Huawei megköszönte az Apple-nek, hogy lehetővé tette azt, hogy az év igazi hőse a Huawei legyen (és a Mate 20 Pro). 

A körben futó ember is direkt célzás volt az Apple-re, amely nagyon hasonló kép ahhoz, amivel az Apple reklámozta a rendezvényét. Ezzel azt köszönte meg a rajongóknak a Huawei, hogy támogatták a céget, mint igazi innovátort. Végül volt egy harmadik videó, ami sok színre és mesterséges intelligenciára utalt. A Huawei azt is megköszönte az Apple-nek, hogy nem változtatott semmin.  

A Huawei gyors akciója valószínűleg nem volt túl hatékony, hiszen mindenhol kiemelt figyelmet kapnak az Apple újdonságai. Ennek ellenére a Mate 20 Pro tényleg lenyűgözőnek ígérkezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.