Hirdetés

Az Apple tényleg egységesített előfizetési rendszert tervez



|

Régóta pletykálnak az egységes Apple One szolgáltatáscsomagról, és úgy néz ki, hogy októberben ez el is indul.

Hirdetés

Többször beszéltek az elmúlt hónapokban már egy egységes Apple szolgáltatáscsomagról, amely a Bloomberg jelentése szerint idén októberben végül el is indul, Apple One néven. A csomagban számos digitális Apple-szolgáltatásra egységesen lehet előfizetni, kedvezőbb havi díjért, mint külön-külön. Elvileg az Apple One-csomagok az új iPhone-okkal együtt, októberben válnak elérhetővé a piacon. 

Hirdetés

Az alapcsomagban állítólag csak az Apple Music és az Apple TV+ lesz benne, a drágább változatban az Apple Arcade is. Erre extraként kérhető az Apple News+ is , a legmagasabb fokozaton pedig extra iCloud-tárhely is szolgálja a felhasználó kényelmét.

Elvileg a virtuális fitneszórákhoz is készül új szolgáltatás, ami csak a drágább csomagokban lesz használható. Az Apple One a családi megosztási rendszert is támogatja majd, és havi szinten 2-5 dollár kedvezményt jelent csomagtól függően. Az Apple One célja az, hogy az Apple így motiválja több Apple-szolgáltatás használatára az embereket, így tovább növelje az árbevételét. Ez főleg az Apple News+ és Apple TV+ számára jöhet jól a jelenlegi helyzet szerint.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.