Hirdetés

Az Apple titkos fegyvere: mesterséges izzadtság



|

A vállalat nagyjából napi 2 litert állít elő azért, hogy tesztelje az AirPodsot vagy éppen egy Apple Watch-ot.

Hirdetés

Az Apple nem csak a piacon megjelenő technológiákba fektet, olyan módszerekbe is, amelyekkel az átlagember sosem találkozik. 

Hirdetés

Ilyen például a mesterséges izzadtság, amelyből nagyjából napi 2 litert állít elő az Apple. A cél az, hogy leteszteljék, hogy viselkednének a termékeik napi használatban, a valóságban. 

Minderről Arielle Duhaime-Ross árulkodott, akinek megmutatták az Apple főhadiszállásán, hogy miként tesztelik az Apple Watch házakat és az AirPodsokat olyan tartályokban, amelyek tele vannak a mesterséges izzadtsággal. Így megbizonyosodnak róla, hogy azokat hosszabb időn keresztül is biztonságos viselni. 

Az Apple egyébként nem csinál semmi radikálisat, az ékszeriparban és a ruhaiparban, kozmetikai piacon vagy bőrgyárakban épp ilyen trükkökhöz folyamodnak a cégek. Ezeknek hála kiderül, ha valahol veszélyes korrózió indul vagy valami nincs rendben az anyagokkal. 

Miközben léteznek cégek, amelyek a tökéletes mesterséges izzadtságot kutatják, addig az Apple módszere azért különleges, mert igen nagyüzemben zajlik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.