Hirdetés

Az Apple Watch még mindig a legjobb



|

Az első negyedévben 53 százalékot hasított ki a szektor eladásaiból az Apple okosórája.

Hirdetés

Befutottak a viselhető eszközök globális eladásainak első negyedéves adatai, amelyek azt mutatják, hogy a Samsung megelőzte a Fitbitet. 

Hirdetés

A Gear S3 segítségével a Samsung a globális eladások 12,8 százalékát biztosította be január és március között. A Fitbit 12,2 százalékon áll, és főleg a fitneszes karkötőiről ismert. 

A Gear S3 népszerűsége mögött többek között a dedikált GPS és a hosszú üzemidő áll. A Frontier LTE-képes, a Classic nem, de mindkettő Tizent futtat. 

A szektor királya továbbra is az Apple maradt. Az Apple Watch az eladások 53 százalékát tette ki. 

Ami a tényleges szállításokat illeti, az Apple 16, a Xiaomi 15,5, a Fitbit 12,3 százalékos részesedést szerzett a globális piacon, január és március között. 

Egyelőre korai lenne ítéletet mondani a viselhető eszközök kategóriája fölött, de az látszik, hogy az Apple egyelőre biztosította az uralmát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.