Hirdetés

Az Apple Watch nem bírja a kórházakat



|

A kórházakban lévő eszközök miatt az Apple okosórái váratlanul újraindulhatnak.

Hirdetés

Az utóbbi hónapokban állandóan volt egy-egy olyan drága eszköz, amellyel komoly problémák adódtak. Ezúttal az Apple Watch van gondban. Miközben az Apple az egészségügyben szeretné népszerűsíteni a viselhető eszközt, addig azzal egyre több a baj a kórházakban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy az intenzív osztályokon használt felszerelések az Apple Watch okosórák váratlan újraindulását okozzák. Az esetről egy ápolónő is beszámolt, aki karácsonyra kapott új Apple okosórát. A viselhető eszköze azonban 60-90 percenként újraindult, és a cseredarabbal is megmaradt a probléma. 

Az Apple támogatói fóruma tele van hasonló panaszokkal, az új szériával állandóan újraindulós gondok adódnak, ha kórházban használják az okosórákat. 

Bár az Apple korábbi figyelmeztetései szerint az Apple Watch hatással lehet a kórházi berendezések működésére, fordított felállásról nem beszélt az almás vállalat. 

Egy lehetséges megoldás a repülőmód aktiválása, azonban ilyenkor sem az internetet, sem az iPhone-t nem éri el az eszközt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.