Hirdetés

Az arcába robbant az iPhone-ja, beperelte az Apple-t egy texasi férfi



|

A telefonjának cseréjén és ellátásának költségein túl további pénzt szeretne kiénekelni a károsult férfi az Apple zsebéből.

Hirdetés

Még 2019-ben történt egy baleset, melyben egy iPhone 6 tulajdonos arcába robbant a készüléke. A károsult férfi beszámolója szerint a baleset előtt arra lett figyelmes, hogy a telefonja furcsán kezdett viselkedni. Ekkor a készüléket közelebb emelte az arcához, hogy megvizsgálja mi történik, mikor az a kezében felrobbant.

A sértett az általa indított perben azzal szeretné megfogni az óriásvállalatot, hogy az megszegte Texas állam törvényét, mikor azt állította, hogy az általa forgalmazott termék minden hibától mentes. A készüléket Robert Franklin használtan vásárolta 2018-ban, 2 évvel az után, hogy az Apple leállította azok forgalmazását.

Hirdetés

Az nincs említve a benyújtott dokumentumokban, hogy a sértett milyen kábellel és fali adapterrel töltötte a felrobbant eszközt, ami jó alap lehetne az Apple-nek a védekezésre, az ügy azonban nem valószínű, hogy a bíróság elé kerül.

Az eset tanulsága, hogy ne töltsük a telefonunkat és semmilyen más eszközünket se olcsó, kétes eredetű kiegészítőkkel, azok ugyanis komoly károkat okozhatnak az akkumulátorokban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.