Hirdetés

Az ASUS Chromebook Flip CM3000 a Lenovo hibridjének valódi vetélytársa lehet



|

A kiszivárgott kütyüt a jelek szerint szintén használhatjuk tabletként, de akár laptopként is.

Hirdetés

A praktikus koncepcióra épülő Lenovo IdeaPad Duet egy remek kis masina lett, hiszen kialakításának köszönhetően egy asztalon felállítva, laptoként, és akár hagyományos tabletként is pofonegyszerűen használhatjuk. Ám nagyon úgy tűnik, hogy még idén komoly vetélytársat kaphat az eszköz, méghozzá egy másik nagy gyártótól, ugyanis napvilágot látott az ASUS érkező újdonsága, ami bizony már most elég ütősnek tűnik.

Még a hivatalos bemutatás előtt kiszivárgott az ASUS Chromebook Flip CM3000, ami hasonló koncepcióra épül, mint a Lenovo gépe, tehát többféle módon is használhatjuk.

Hirdetés

Sőt, még elvileg az érintőceruzát is támogatja, habár az egyelőre nem tiszta, hogy gyárilag jár-e hozzá majd ez a kiegészítő. Azonban ha minden igaz, akkor az alábbi képeken is látható masina már idén júliusban debütálhat, tehát hamarosan a hivatalos bejelentésre is sor kerülhet.

A Chrome OS-t használható hibrid egyébként 10,5 hüvelykes kijelzővel érkezik, ami 1920x1080-as felbontással, 16:10-es képaránnyal, illetve maximum 320 nites fényerővel rendelkezik. Továbbá elvileg egy MediaTek MT8183 CPU kerül a masinába, ami mellé 4GB RAM, illetve 64 GB belső tárhely jár, az aksi pedig jó eséllyel 27Wh-s lesz, és USB-C porton keresztül tölthetjük majd. A CM3000 elméletileg 8 megapixeles hátlapi, illetve 2 megapixeles előlapi kamerával jelenik meg. Ezeken felül pedig még egy 3,5 mm-es jack csatlakozó is kerül a kütyüre.

A német Saturn kínálatában egyébként már elérhető a Chromebook 449 eurós, vagyis nagyjából 160 ezer forintos áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.