Hirdetés

Az Asus Zenfone 10 elveszítheti a széria egyik legjobb tulajdonságát?



|

Kiszivárogtak információk a Zenfone 9 utódjáról, és nem feltétlenül fog tetszeni a vásárlóknak az, ami kiderült.

Hirdetés

Az Asus Zenfone 9 a tesztünk alapján szokatlanul kicsi, de az egyik legerősebb mobil tele meglepetésekkel, a gyártónak ezt kell a következő modellel felülmúlnia. Eddig nem sok részlet derült ki az Asus következő zászlóshajójáról, viszont a Pricebaba honlap Paras Guglani bennfentessel együttműködve új információkat szerzett az Asus Zenfone 10-ről. 

A Zenfone 9 tavaly 5,9"-os Super AMOLED kijelzőt kapott, amely tökéletesen illeszkedett a zsebekbe, azonban a Zenfone 10 már szakíthat az előd egyik legnagyobb előnyével, a kompakt mérettel, ugyanis a nem hivatalos adatok alapján nagyobb képernyővel fog rendelkezni, mint a Samsung S23, vagyis 6,3"-os AMOLED panelt kaphatott az előző modellhez hasonló 120 Hz-es frissítéssel. 

Hirdetés

A szivárgásnak köszönhetően kiderült néhány más fontos információ is a Zenfone 10-ről. Egyrészt a Qualcomm legújabb chipje, a Snapdragon 8 Gen 2 kerül bele, másrészt 16 GB RAM-mal, és 256 GB/512 GB belső tárhellyel érkezhet. Az sem elhanyagolható részlet, hogy várhatóan egy OIS-képes 200 megapixeles elsődleges kamerával szerelik fel, ami nagy ugrás a Zenfone 9 50 megapixeljéhez képest. Az Asus ezeken kívül egy 5000 mAH-s akkumulátorral támogatta meg a telefont, amely 67W-os gyorstöltésre képes. A mobil a hőelvezetés érdekében folyadékhűtő egységgel is rendelkezhet. 

A szivárogtatók úgy gondolják, hogy a Zenfore 10 Android 13-as operációs rendszerrel telepítve fog megjelenni, és por-, illetve vízálló lesz IP68-as minősítéssel. Az új modell valamikor év végén kerülhet a világ boltjainak polcaira, és várhatóan három színváltozat közül választhatunk majd. 

(A kiemelt képen az Asus Zenfone 9 látható.)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.