Hirdetés

Az augusztusi PC Worlddel felkészülünk az iskolakezdésre és visszatérünk a mindennapokba



|

Legfrissebb magazinunkban számos téma mellett az újrakezdéshez ideális laptopokkal és azokat helyettesítő tabletekkel, mobilokkal foglalkozunk. Emellett szokás szerint egy ajándék játékkal, és három segédprogrammal is kedveskedünk olvasóiknak.

Hirdetés

Noha nem zárható ki, hogy ismét erőre kapjon hazánkban is a koronavírus, egyelőre arra készül az ország, hogy fokozatosan minden visszazökkenjen a régi kerékvágásba. A közelgő szeptemberi tanévkezdés okán leteszteltünk hat olyan laptopot, amelyek még évek múltán is képesek lesznek ellátni feladatukat, és hűséges társként szolgálni bennünket. Ehhez kapcsolódóan összeszedtük a legjobb notebook-kiegészítőket, mert igaz, hogy nélkülük is elboldogulunk, de használatukkal garantáltan megspórolunk magunknak pár ősz hajszálat. 

Hirdetés

Megnéztük továbbá, hogy milyen feltételek mellett képes helyettesíteni a tablet a laptopot, valamint mi szükséges ahhoz, hogy PC-t varázsoljunk mobilunkból. Végül, de nem utolsósorban eloszlatjuk a sokak fejében máig élő tévképzetet, miszerint a Linux túlságosan is bonyolult ahhoz, hogy kiváltsuk vele a Windowst.

További témáink részletesen:

Tartsd tisztán eszközeidet

Több okból sem árt a rendszeres takarítás, ezért érdemes bármilyen járványtól függetlenül is megfogadni tanácsainkat. Emellett felhívjuk a figyelmet azokra a hibákra is, amelyeket semmiképp sem szabad elkövetnetek eszköztisztítás közben.

Bábeli zűrzavar

Még akkor is megeshet, hogy hirtelen tolmácsra lenne szükséged, ha történetesen hibátlanul beszéled az angolt, a németet, vagy bármelyik másik idegen nyelvet. Ilyenkor jönnek jól a fordítószolgáltatást kínáló appok, amelyekből ötöt is leteszteltünk.

Meg nem énekelt hősök - a videojátékok fordítói 2. rész

Júliusban bemutattuk a honosítás folyamatát, most viszont azokról az eszközökről olvashatsz, amelyek nélkülözhetetlenek a feladatukat voltaképp társadalmi munkában ellátó fordítók tevékenységéhez.

100 százalékos adatbiztonság

Se szeri, se száma a digitálisan tárolt adatainkra leselkedő veszélyeknek, ám léteznek olyan módszerek, amelyekkel megelőzhetjük a katasztrófát, és gondoskodhatunk a megfelelő védelemről.

Az augusztusi PC World mellé az ingyenes vírusvédelmi kódokon (ESET, G Data, Bitdefender) felül ajándékba adjuk a Kerish Doctor 2020, a SoftOrbits Photo Stamp Remover, valamint az EaseUS Video Editor kulcsát. Ezen felül természetesen előfizetőinknek és vásárlóinknak is ugyanúgy jár a politizálást, a gazdaság menedzselését és az építkezést jó adag humorral vegyítő Tropico 4 steames változata.

Tartalom

Trend

Ősszel eljön a Huawei mobilok halála?
Hírek
Szerkesztőink ajánlják

Fókusz

Hűséges társak
A legjobb notebook-kiegészítők
Élet a Windowson túl
Laptoppótló táblagép
Így lesz PC a mobilodból 

Eszközök

Tartsd tisztán eszközeidet!
Látvány vs. játékélmény
Wi-Fi 6E: zsinór nélküli forradalom
Lamax X3.1 Atlas
Sony Xperia 1 II
Gigabyte Z490 Vision G
Így ellenőrizd, hogy túlmelegszik-e a PC-d!
AOC C27G2ZU
Kingston KC2500 1 TB SSD
E-gészség
Piactér

Szoftver

Bábeli zűrzavar
Kerish Doctor 2020 (PC World Plus)
SoftOrbits Photo Stamp Remover (PC World Plus)
EaseUS Video Editor (PC World Plus)
Így szabadulj meg a hulladékszoftverektől!
Appok az ebédlőasztalnál
Így működik a kontaktkeresés
A hónap szoftverei
Az Android 11 újdonságai
A hónap mobilalkalmazásai

GameStar

Meg nem énekelt hősök - a videojátékok fordítói 2. rész
Ajándék játék - Tropico 4 (PC World Plus)í
A hónap játéka - Ghost of Tsushima
A Game Pass az Xbox legerősebb fegyvere a konzolháborúban
E-sportolóból katona, katonából e-sportoló

Tippek

100 százalékos adatbiztonság
Fegyverbe hívunk
Ügyességi játék házilag
Segélyvonal

A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók a szoftvereket is tartalmazó változatnál érhetőek el). Ha pedig belelapoznál az aktuális lapszámba, látogasd meg a Facebook galériánkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.