Hirdetés

Az augusztus 20-i tűzijáték során seperc alatt megtalálhatjuk a mentőket ezzel a digitális térképpel



|

A programok alatt számos helyszínen kérhetnek segítséget a látogatók.

Hirdetés

A koronavírus-járvány ellenére várhatóan idén is rengetegen nézik majd a helyszínről az augusztus 20-ai tűzijátékozást, ami tavaly elmaradt, de idén a tervek szerint alaposan bepótolják azt a szervezők. Az ünnepi esemény során természetesen az Országos Mentőszolgálat is készenlétben áll majd, és a könnyebb tájékozódás érdekében készült egy térkép a Google Maps segítségével, ami igencsak hasznos lehet az érdeklődők számára.

Hirdetés

Az egészségügyi biztosításra az OMSZ nagyjából 80 mentőegységet és közel 400 munkatársat állított rá, és még a Magyar Vöröskereszt dolgozói is besegítenek. A mentők a programok idejéhez igazítva 17 helyszínen biztosítják az elsősegélyt azoknak, akik rászorulnak, ám mivel a várható tömeg miatt nehéz lehet megtalálni ezeket a pontokat, készült egy térkép, ami nagy segítséget nyújthat a tájékozódásban.

A mentősök a Google Maps segítségével jelölték be azokat a helyeket, ahol ellátást kaphatnak majd a látogatók.

Az OMSZ mellett egyébként a tűzoltók is komoly jelenléttel készülnek a tűzijáték idejére, hiszen 17 egység 13 tűzoltóautóval, 2 hajóval, 9 motorcsónakkal és egy emelőkosaras járgánnyal felügyeli majd az eseményeket.

Ti kilátogattok majd az ünnepi programokra?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.