Hirdetés

Az eddigi legrészletesebb képeken látható a Samsung Galaxy S21+



|

A fantomezüst fantázianevű színben látható a nemrég előkerült, renderelt képeken a Samsung Galaxy S21+.

Hirdetés

A média immáron kész tényként kezeli a pletykákat, amelyek szerint a Samsung január 14-én mutatja be a Galaxy S21 szériát. Eddig az új modellekről csak OnLeaks állt elő hitelesnek tartott képekkel, most viszont Xleaks7 és a Pigtou jóvoltából itt vannak az eddigi legjobb, szintén hiteles, renderelt anyagok a Galaxy S21+ modellről. 

A képeken a fantomezüst verzió látható, és az is kiderült, hogy a Galaxy S21 és a Galaxy S21+ kizárólag méretben lesz más, a dizájn ugyanaz. A lapos kijelzőn középen van a szelfikamera kivágása, a hátlapi kameramodult áttervezték, és belefolyik a készülékházba. A gombok a jobb oldalra kerülnek. 

Hirdetés

A Galaxy S21+ állítólag 161,55 x 75,6 x 7,86 mm-es lesz, és 6,7 hüvelykes, full HD+ felbontású, 120 Hz-es lapos kijelzőt kap. Ez alatt a Samsung Exynos 2100 chipje dolgozik majd, elvileg 12 megapixeles fő, 12 megapixeles ultraszéles és 64 megapixeles telefotós kamerákat kapunk, az akku pedig 4800 mAh-s lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.