Hirdetés

Az edzőgépeket gyártó Peloton magyarázkodni kényszerült a Szex és New York folytatása miatt



|

Tragikus dolog történt a minisorozat első epizódjában, amihez van némi köze a cég egyik eszközének is.

Hirdetés

Tökéletesen érthető, ha esetleg lemaradtatok volna róla, de nemrég visszatértek a közkedvelt Szex és New York szereplői az HBO Max kínálatába, méghozzá az És egyszer csak... (angolul And Just Like That...) című minisorozatban.

Már a széria legelső részében történt egy olyan dolog, ami erősen spoileres lehet a rajongók számára, és nem mellesleg magyarázkodásra késztetett egy népszerű, különböző edzőgépeket gyártó vállalatot.

Hirdetés

Röviden összefoglalva az történt, hogy a sorozat egyik fontos karaktere, a Chris Noth által alakított Mr. Big meghalt szívrohamban, miután elég intenzíven tekert a Peloton egyik szobabiciklijén. Nagyon úgy tűnik, hogy ezt a gyártó rossz PR-nak könyvelte el, ezért időközben a kardiológus Dr. Suzanne Steinbaum, a vállalat tanácsadói csoportjának egy tagja kiadott egy közleményt, amiben igyekezett tisztázni a helyzetet.

"Mr. Big olyan életstílust követett, amelyet sokan extravagánsnak neveznének - beleértve a koktélokat, szivarokat, nagy sztékeket - és komoly veszélyben volt, mivel volt már egy szíveseménye a hatodik évadban. Ezek az életviteli döntések és talán még a családi múltja - ami gyakran lényeges tényező - okozhatták a halálát valószínűleg."

- vélekedett Dr. Steinbaum, aki szerint a Peloton használata akár még késleltethette is a szívesemény bekövetkeztét.

Jópofa reakció ez a gyártó részéről, de talán picit felesleges is, mert jó eséllyel ezt követően sem félnek majd a rajongók felülni a szobabiciklire. Habár a mai trendeket elnézve az sem kizárt, hogy már megalakult a Pelotonokat rituálisan elégetők kis csoportja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.