Hirdetés

Az egyik legjobb mini laptop lesz a Chuwi Minibook



|

Egyre jobban pörög a mini laptopok piaca: a Chuwi Minibook 8 hüvelykes lesz, kellően erős hardverrel és átalakítható kialakítással.

Hirdetés

Nagyon beindult a mini laptopok piaca, a GPD Pocket után jött a Topjoy Falcon, nemrég a One Mix 3 Yoga, és most itt a Chuwi Minibook. Ezúttal egy 8 hüvelykes mini notebookról van szó, ami átalakítható, vagyis táblagépként is bevethető. 

Hirdetés

Hamarosan Indiegogo-kampány keretében lesz előrendelhető, de már él a promóciós weboldala, ahol az első rendelők 25 százalékos kedvezményt kaphatnak (bár nem tudni, hogy mennyiből...). 

Egy nemrég, Hong Kongban kiállított demó során Intel Celeron N4100 CPU-t használt a Chuwi, de állítólag Core m3-8100Y chippel is vihető lesz a gép. A jelenleg oldalon csak ez utóbbit reklámozzák. A lapka általában 5 wattos, de az Intel engedi a testre szabást, a Chuwi pedig 8 wattos kiadásban alkalmazza a chipet. 

A 8 hüvelykes, 1920 x 1200-as IPS érintőkijelző (360 fokos zsanérokkal) alatt 8 GB LPDDR4-es RAM, 128 GB-os tárhely, M.2 slot egy PCIe NVMe SSD-nek, microSD-foglalat, 26,6 Wh-s akku, USB-C és USB-A portok, jackcsatlakozó és mini HDMI port találhatóak. Az ujjlenyomat-olvasó a bekapcsológombban van. 

Normál érintőpadnak itt sincs persze hely, ezért az apró érintőszenzort okosan helyezték el a billentyűzet gombjai között. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.