Hirdetés

Az első Apple Watch is nyugdíjba ment



|

Kivonja a forgalomból az első-generációs modellt az Apple. A harmadik és a negyedik széria marad a piacon.

Hirdetés

A világ legnépszerűbb okosórája, sőt, a világ legnépszerűbb karórája egy ideje már az Apple Watch. Tegnap bemutatkozott a legújabb generáció, a negyedik, ami sokkal jobb, szebb, többet tud, sőt, már EKG-képes is. Természetesen sokkal drágább is az elődjénél, ahogyan azt mostanra megszokhattuk az Apple-től. 

Hirdetés

Miután az Apple számos iPhone készüléket kivont a forgalomból, nem volt meglepő, hogy az első-generációs Apple Watch okosórát is nyugdíjba küldte. Innentől kezdve csak a harmadik és a negyedik generációt árulja az Apple. Ezek 102 990 és 147 990 forinttól vihetőek. 

Az első-generációs Apple Watch nyugdíjazása nem váratlan húzás, mégis bátor dolog az Apple részéről. A második negyedévben ugyanis pontosan ez, az alacsonyabb áron kapható, első-szériás Apple Watch vezette az eladási toplistát, és nem a harmadik-generációs. A legtöbben úgy vélték, hogy az első modell viszonylag jó ár-érték aránnyal volt megszerezhető. 

Apró érdekesség, hogy nem az első-generációs Apple Watch volt az első Apple okosóra. A 2015-ös verzió még nulladik-szériásként futott. A 2016-os folytatás már fröccsenésálló lett, alumínium házat is kínált, illetve Apple S1P chipet. Később az S2 chip persze lekörözte ezt az újabb modellekben. 

Természetesen egyéb, külső forgalmazóknál egy ideig még lehet majd kapni a mostanra elavultnak tartott 2016-os okosórából. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.