Hirdetés

Az első hiteles kép a Pixel XL 2-ről?



|

A szivárgások szerint az LG G6-ból és az HTC U11-ből merít a Google, de megtartja a tavalyi formatervet.

Hirdetés

Idén ősszel mutatkoznak be a Google második-generációs Pixel okostelefonjai, amelyekről már régóta hallunk pletykákat. Az Android Police most közzétette az első olyan képet, amely állítólag hiteles, és valóban azt mutatja, hogy milyen lesz az igazi készülék. 

Hirdetés

A renderelt képanyag extrém megbízható forrásoktól származik, és a Taimen kódnevű modellt ábrázolja. Állítólag az LG gyártja, a kijelző keretei pedig olyan vékonyak, mint az idei csúcsmodelleknél, például a G6-nál. Emellett enyhén lekerekítettek is lesznek a jobb és bal oldalak, vagyis majdnem a Galaxy S8-nál látotthoz hasonló előlapot kapunk. 

A 6 hüvelykes kijelző 18:9-es képarányt kínál majd, ami azt jelenti, hogy méretben nagyjából az 5,5 hüvelykes Pixel XL-nél maradunk. 

Hátul maradt az ujjlenyomat-olvasó, valamint továbbra sem lesz dupla kamera. Az üveg rész megmarad a hátlapon, de valamivel kisebb lesz. 

Meglepő módon a Google az HTC U11-ből is kölcsönöz, méghozzá nyomásérzékeny oldalakat. 

Összességében tehát marad az eredeti Pixelek formaterve, de ezúttal az LG G6-ból, a Samsung Galaxy S8-ból és az HTC U11-ből vesz kölcsön ötleteket a Google. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.