Hirdetés

Az első kedvcsináló a Huawei Mate 10-hez



|

A Huawei csúcskészülékéről készült videó Leica kamerákról árulkodik.

Hirdetés

A remekül sikerült Mate 9 után a Huawei hamarosan bemutatja a 2017-es utódot, a Mate 10-et. Bár erre még várnunk kell, az első hivatalos kedvcsináló időközben megérkezett. 

Hirdetés

A videó a Huawei Mobile Germany jóvoltából került fel a YouTube-ra, és főként a készülék kamerájáról szól. Természetesen dupla kamera lesz a hátlapon, méghozzá a Leica közreműködésével. 

A konfiguráció nem változik, vagyis ezúttal is 12 megapixeles lesz a színes szenzor és 20 megapixeles a monokróm szenzor. Minden bizonnyal a képminőségen tovább javított a Huawei, mert azt ígéri, hogy az iPhone 8-at fotózás terén is megszorongatja majd. 

A Leica kamerák mellett további érdekesség lesz a jövő évi Snapdragon 845 szintjén mozgó HiSilicon Kirin 970-es SoC, valamint a QHD felbontású EntireView kijelző. Ez utóbbi 6 hüvelykes, keret nélküli és 2:1-es képarányú, mint a Galaxy S8+ vagy LG V30 készülékeken. Persze rengeteg RAM-ot, tárhelyet és nagy akkut is ad majd a Huawei, elvégre a Mate szériáról van szó. 

A bemutatóra október 16-án számíthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.