Hirdetés

Az emberek rosszul ejtik ki az iPhone X nevét



|

Nehéz dolga lesz az Apple-nek, ha változtatni akar: az emberek többsége iPhone "iksz"-nek hívja a tizedik évfordulós modellt.

Hirdetés

Az Apple szeptember 12-én mutatta be az idei okostelefonjait: az iPhone 8-at és az iPhone 8 Plust az iPhone X kísérte (X = ten, vagyis iPhone "tíz"), amelyik a nagy különlegességet és megújulást jelentő tizedik évfordulós modell. 

Hirdetés

A gond az (leszámítva a gyártási nehézségeket és az állandó késést), hogy az emberek nem így ejtik a készülék nevét, és a kiírásból inkább az "x" betűre gondolnak. 

Az Apple Store dolgozói és a híresebb tech bloggerek mind megerősítették az elmúlt hetek során, hogy még Amerikában is iPhone "ecks" lett az iPhone X-ből. Természetesen hazánkban sem egységes a dolog, vannak, akik iPhone "iksz"-nek hívják az új modellt. 

Az Apple a története során először használ római számot egy készülék elnevezésekor, és mivel az eszköz még nem jelent meg a boltokban, ezért még több félreértésre ad okot ez a döntés. Minden bizonnyal a jövőben érdekes beszélgetések zajlanak majd - még a tévében is - az Apple újdonságáról. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.