Hirdetés

Az érintőtollat is támogatja az új LG K71



|

6,8 hüvelykes kijelzővel és érintőtoll-támogatással mutatkozott be az LG legújabb, K71-es okostelefonja.

Hirdetés

Újabb olyan olcsó mobilt adott ki az LG, ami támogatja az érintőtoll használatát. Itt a K71, ami egyelőre Amerikában lesz elérhető, és azt még nem tudni, hogy más régiókban mikor és mennyiért fogjuk tudni megkaparintani.

A készülék 6,8 hüvelykes U-Notch fantázianevű kijelzőt kapott, full HD+ felbontással. Ez alatt 4000 mAh-s akkumulátor, 4 GB RAM, 128 GB tárhely és MediaTek Helio P35 lapka lapul. A készülék érintőtollát magában a házban lehet tárolni. 

Hirdetés

A hátlapra három kamera jutott a K71-en, illetve ezek mellé került a kapacitív ujjlenyomat-olvasó is. A fő szenzor 48 megapixeles, ezt egy 5 megapixeles ultraszéles és egy 5 megapixeles mélységérzékelő kíséri. A szelfikamera 32 megapixeles. 

Az LG USB-C portot helyezett alulra, amihez külön jackcsatlakozó is jár. A 171,4 x 77,7 x 8,7 milliméteres okostelefon 220 grammos, vagyis nagyobb, mint az egyébként is nagyon méretes LG V60. De így legalább könnyebb használni az érintőtollat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.