Hirdetés

Az Essential Phone javíthatatlan



|

Az iFixit szakemberei szerint gyakorlatilag lehetetlen megjavítani egy Essential Phone-t.

Hirdetés

Amikor Andy Rubin elárulta, hogy az Essential nevű cége egy Essential Phone nevű zászlóshajóval jelentkezik az androidos mezőnyben, akkor a legtöbben azt várták, hogy az Android atyja képes lesz minden gyártót lemosni a pályáról az új eszközzel. A gyakorlatban azonban nem ez a helyzet, elég sok gond van az Essential Phone-nal

Hirdetés

A késések és a kedvezőtlen tesztek, vélemények ellenére azért szokatlan és tetszetős okostelefonról van szó. Az iFixit szakemberei viszont újabb rossz hírrel szolgáltak. 

Az Essential Phone az iFixit szerint ugyanis gyakorlatilag javíthatatlan. A 10-es javíthatósági skálán mindössze 1 pontot szerzett. 

A szinte láthatatlan illesztések és bőséges ragasztások miatt bármilyen javítási kísérlet nagy kárt tesz az eszközben, amit extrém nehéz feladat megbontani, és a ház megsértésével jár. 

Az USB-C port ráadásul az alaplaphoz van rögzítve - ez rossz hír, különösen azért, mert sokat használják majd az emberek, jackcsatlakozó ugyanis nincs az eszközön. 

A 8 megapixeles előlapi kamera ráadásul ugyanarra a modulra került, mint a felső hangszóró. Az akku nehezen hozzáférhető, szinte megoldhatatlan a cserjéje. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.