Hirdetés

Az extrém igénybevételt is bírják a Samsung új memóriakártyái



|

Főleg fényképezőgépekhez ideálisak az új Samsung SD-kártyák, amelynek a víznek, ütésnek és hőnek is ellenállnak.

Hirdetés

A Samsung nemrég mutatta be a legújabb memóriakártyáit, amelyek főként fényképezőgépek tulajdonosai számára jelenthetnek ideális választást. A PRO Plus és az EVO Plus SD-kártyákból a legkisebb változat kapacitása 32 GB, innentől azonban egészen 256 GB-ig lehet nyújtózkodni. Az SD-kártyák UHS-I-esek, U3-as sebességeket kínálnak. Ez azt jelenti, hogy az olvasás és az írás 100 és 90 MB másodpercenkénti értékek mellett történik. 

Hirdetés

A 32 és a 64 GB-os modellek csak U1-es besorolásúak egyébként, vagyis 4K-s videók mellé érdemesebb a gyorsabb változatokból választani. Ennek ellenére a kártyák inkább az extrém ellenállóságuk miatt különlegesek. 

Nem csak a víznek és az ütéseknek állnak ugyanis ellen, hanem a röntgensugárzásnak, a mágneseknek, valamint az akár 85 Celsius-fokos hőnek is. Egy méter mély vízben három napot is gond nélkül eltöltenek, akkor is, ha az sós. A kártyák ára 7 és 50 dollár között alakul. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.