Hirdetés

Az HTC nem lép ki a mobilpiacról



|

Nincs túl jó bőrben az HTC, ennek ellenére marad a mobilpiacon, vagyis tévesek a spekulációk, amelyek szerint kiszállna a versenyből.

Hirdetés

Miután az elmúlt években a Nokia és a BlackBerry is feltámadtak, a régi idők szerelmesei azt remélték, hogy az HTC is hasonló módon újulhat meg. A szebb napokat megélt gyártó az elmúlt években egyre lentebb csúszik a lejtőn, gyakorlatilag már a statisztikákban sem szerepel, ennek (és a költségcsökkentések) ellenére még mindig sok pénzt veszít. 

Hirdetés

Többen külső segítséget reméltek, ugyanakkor tény, hogy nem lehet népszerűvé tenni könnyedén egy olyan gyártót, amely jelenleg blockchain-mobillal hívná fel magára a figyelmet. Ráadásul az HTC a U12+ folytatását is elkaszálta, és kérdéses, hogy jövőre piacra dob-e új zászlóshajót, és ha igen, akkor milyet. 

Az egyre nehezebb helyzet ellenére az HTC tagadta azokat a spekulációkat, amelyek szerint kilépne a mobilpiacról. 

Az HTC a jövőben megerősítené a mobilos üzletágát, illetve tovább fejlesztené a virtuális valóságra épített platformját. A jövő mobileszközeinek fejlesztésében a cég szerint komoly szerepe lehet egyes VR-technológiáknak is. 

További részletek egyelőre nincsenek, és az idei év végére vagy 2019 elejére beígért készülékekről sem tudni. Mindössze a már piacon lévő U12 Life-ból lesz egy 6/128 GB-os verzió. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.