Hirdetés

Az HTC U11+ eredetileg egy Google Pixel lett volna



|

Végre kiderült, hogy mi volt a harmadik, "muskie" kódnevű Google-projekt. Az U11+ is egy Pixel 2 XL lett volna.

Hirdetés

A Google idén egy 5 hüvelykes, HTC-gyártású Pixel 2-vel és egy 6 hüvelykes, LG-gyártású Pixel 2 XL-lel örvendeztette meg a felhasználókat mobilfronton. Azonban az idei évben végig három modellről lehetett hallani. 

Hirdetés

Most végre kiderült, hogy a harmadik, amely "muskie" kódnév alatt készült, az igazából az HTC egyik készüléke volt. A Google ezt elkaszálta idővel, de az HTC nem. A The Verge jelentése szerint az HTC U11+ igazából egy Pixel 2 XL lett volna. Az U11+ tehát maga a "muskie", Pixel-funkciók nélkül. 

Az LG által gyártott Pixel 2 XL-hez hasonlóan ennek is 6 hüvelykes, 2880 x 1440-es kijelzője van, hátlapi ujjlenyomat-olvasóval és nyomásérzékeny házzal. Ebben viszont OLED helyett LCD-kijelző van. 

Leszámítva a minőségirányítási problémákból eredő képernyőbajokat, a Pixel 2 XL egy remek okostelefon lett. A mostani történet azonban betekintést enged a színfalak mögé (avagy: mi lett volna, ha...?). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.