Hirdetés

Az idei iMac-ek több színben érkeznek?



|

Jon Prosser egy YouTube videójában azt állítja, hogy az Apple az iPad Air 2020 színeivel színesítené a Maces palettát.

Hirdetés

Régóta lehet sejteni, hogy idén az Apple piacra fog dobni egy formailag újragondolt iMac-et, ami már Apple Silicont használ. Most egy új pletyka szerint az új kinézetű iMac több színben lesz elérhető, hasonlóan a legújabb, 4. generációs iPad Air-hez. Ez azt jelentené, hogy a számítógép asztroszürke, ezüst, rozéarany, égkék és zöld színekben fog pompázni.

A képek, amelyek a videóban megjelentek egyelőre mind spekulációk és a specifikációk pedig homályosak. Senki sem tudja pontosan, hogy az Apple tényleg ebbe az irányba fog-e tovább haladni, hiszen ezek a gépek egyelőre csak prototípusok. Továbbá a videó nem árul el semmi többet a 2021-es iMac-ek terveivel kapcsolatban.

Hirdetés

Olyan megbízható források, mint a Bloomberg és Ming-Chi Kuo azonban több részletet osztottak meg. Mark Gurman a Bloomberg egyik dolgozója, azt nyilatkozta, hogy az új iMac dizájnötletét a Pro display XDR ihlette.

Az iMac újragondolása lenne az idei év egyik legnagyobb vizuális stílusváltása az Apple termékei között. Ebbe beleértendő az alsó káva eltávolítása és a hajlított hátsó rész simára váltása is. A most piacon lévő 21.5 és 27 inch-es modellek helyett kettő verzió várható.

Jelenleg még senki sem erősítette meg a spekulációt a színes iMac-ekkel kapcsolatban, tehát egyelőre senki ne vegye készpénznek az értesülést. De gondolatébresztőnek mindenképpen jó:  szerintetek lehetséges, hogy az Apple annyira eltalálta az új iPad Air formáját és színeit, hogy más eszközökhöz is felhasználják a koncepciót?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.