Hirdetés

Az iMessage-ből ismerős funkciókat tesztel a Google



|

Egyelőre csak az RCS-beszélgetéseket érinti a dolog, de tesztelik a Google Messagesben az iMessage-ből ismerős reakciókat.

Hirdetés

Az RCS-alapú üzenetküldés végül nem lett olyan iMessage-gyilkos, mint azt az androidosok várták, ugyanakkor lassan helyettesítheti az SMS-t. Most pedig új funkció bukkant fel az RCS-beszélgetésekben a Google Messages appon belül, ami az iMessage-ből lehet ismerős: emojikkal lehet reagálni a dolgokra. Ennek érkezését a kódok elemzéséből már gyanították, de nem lehetett tudni, hogy mikor jön. A jelek szerint már élesben is tesztelik a funkciót. 

Hirdetés

Egy üzenetet hosszan nyomva tartva lehet reakciót küldeni, azonban ez csak RCS-beszélgetésekre igaz, és a Messages webes felülete sem jeleníti meg ezeket. 

Egyelőre csak elvétve számolnak be felhasználók a funkció elérhetőségéről, de nemrég indult el egy új béta a készülékekre - igaz, ez sem hozta el mindenki számára a reakciókat, tehát valószínűleg szerveroldali módosítással aktiválják. A tippek szerint a Google I/O elmaradása miatt hamarosan további érdekességeket jelent be ezzel kapcsolatban az óriáscég. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.