Hirdetés

Az Instagram hamarosan elárulja, hogy mennyit használod



|

Az androidos app kódja szerint legalábbis ez a helyzet - értesítést is kérhetünk, ha túl sokat nyomkodnánk.

Hirdetés

Az Apple és a Google következő operációs rendszerei, az iOS 12 és az Android P nagy hangsúlyt fektetnek a digitális egészségünkre, más szóval több eszközt is bevetnek annak érdekében, hogy segítsenek tudatosítani és enyhíteni az egyre nagyobb okostelefon-függőséget. 

Hirdetés

A Jane Manchun Wong által közölt képek és az Instagram androidos appjának kódja szerint a Facebook tulajdonában lévő médiamegosztó platform hamarosan egy User Insights funkcióval újít. Ez megmutatja majd, hogy melyik nap mennyit használtuk az Instagramot. Hasonlóan a YouTube-hoz, ez is képes lesz értesítést küldeni, ha túlléptünk egy előre beállított használati időkeretet. 

Egy további funkció pedig segít majd korlátozni, hogy mennyi értesítést szeretnénk kapni az alkalmazástól. Ez szintén elősegíti, hogy kevesebbet használjuk az Instagramot. 

Az elmúlt hónapok történéseiből jól látszik, hogy egyre nagyobb trend lesz az okostelefonok egészséges használata. A legnépszerűbb appok mind hasonló újításokat vezethetnek majd be, ugyanakkor a végső döntés a mi kezünkben van. Többen úgy vélik, hogy a legtöbben egyszerűen bezárják a figyelmeztetéseket, főleg azok, akik nehezen tudják letenni vagy nélkülözni az okostelefonjukat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.