Hirdetés

Az Instagram Reels a TikTok riválisa lenne



|

Újabb piacokon indította el a TikTok ellen kitalált Reels nevű megoldását az Instagram.

Hirdetés

Tavaly Brazíliában indult el a Reels platform, most pedig már Franciaországban és Németországban is használható. Ez rövid, 15 másodperces videók rögzítését és megosztását teszi lehetővé, melyek alá zenét vagy más hangokat pakolhatunk. A Reels funkcióiban hasonló a TikTokhoz, szerkesztőeszközökkel és minden egyéb szükséges elemmel. A brazil megjelenés óta gyűjtött visszajelzésekkel pedig tovább csiszolták a működést. 

Hirdetés

A Reels jellegű videók eredetileg csak a történetekben voltak megoszthatóak, de a felhasználók ragaszkodtak hozzá, hogy maradandóbb formában is lehessen ilyesmit közzétenni, és más emberek hasonló tartalmait könnyen megtalálni, böngészni. 

Az Instagram így is tett, így nagyobb közönséghez lehet most eljutni ezekkel a tartalmakkal, a Reels tehát olyasmi lesz a jövőben, mint a sztorik. Azt persze nehéz megjósolni, hogy ez véget vethet-e a TikTok népszerűségének, és azt sem tudni, hogy globálisan mikor válik elérhetővé az újítás. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.