Hirdetés

Az Instagram véletlenül többeknél is elrejtette a like-ok számát, de egyesek kifejezetten örültek ennek



|

A cég azt mondja, véletlenül kapták meg többen is a tesztfunkciót, amivel amúgy már évek óta kísérletezgetnek.

Hirdetés

Az Instagram állítása szerint véletlenül élesítette kedden több felhasználójánál is egyik újítását:  mindenfajta előzetes szöveges vagy felugró ablakos figyelmeztetés nélkül eltüntette a like-számlálót, nemcsak a felhasználók posztjainál, de a feedben felbukkanó minden tartalom alatt.

Erről posztban értesítették a nagyérdeműt, ám ott "új" funkciójuk teszteléseként emlegették a hibát, még ha amúgy több országban ezzel már jóval régebb óta is kísérletezgetnek a cégnél. Mindenesetre már magyar idő szerint március 3-án hajnalban jelezték, hogy dolgoznak a problémán, és mihamarabb újra elérhetővé teszik a panaszosoknál a like-ok számát, hogy ne csak "XY és mások" formátumban írja ki azt számukra az alkalmazás.

Hirdetés

Pár órája hírül is adta az Instagram, hogy ismét működik minden, csak frissítenünk kell hozzá a feedet. Persze addigra már rég késő volt, hiszen ahogy azt a Mashable is összeszedte, kisebbfajta megrökönyödést okozott a bug - igaz, páran pont azt méltatták, milyen jó hatással is lenne a funkció a felhasználók mentális egészségére.

A 2019-ben elrajtolt, egyre szélesebb körben bevezetett teszteléssel kapcsolatban úgy fogalmazott korábban az Instagram, azzal, hogy a felhasználók csak saját maguk láthatják a posztjukra érkezett like-ok számát, azt akarják elérni, hogy a követők magára a tartalomra fókuszáljanak, ne a számokra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.