Hirdetés

Az iOS egyik fontos funkciója már nem elérhető iPhone 13-as modelleken



|

A telefon bemutatása közben elfelejtették megemlíteni, hogy egy népszerű funkció kikerül az új generációból.

Hirdetés

Már hosszú hónapok óta velünk vannak az iPhone 13. generációjának modelljei, így mostanra abban bízhattak a felhasználók, ha voltak is az indulásnál olyan funkciók, amik valamilyen oknál fogva nem voltak elérhetőek, azok biztosan mostanra javítva vagy pótolva lesznek.

Mint kiderült, teljesen igazuk volt, ennek azonban aligha örül majd valaki.

Hirdetés

Történt ugyanis, hogy az iPhone 13 különféle modelljeinek a tulajdonosai észrevették, hogy a telefonokban nem elérhető a hívás közbeni zajszűrés funkció. A megjelenéskor ezt sokan annak tudták be, hogy még friss a hardver, minden bizonnyal később nekik is elérhetővé válik ez a kisegítő lehetőség. Ez azonban nem így történt, amit most már az Apple is megerősít.

A 9to5Mac egyik olvasója felvette a kapcsolatot az Apple támogatással az üggyel kapcsolatban, akik hosszas nyomozás után tértek vissza a vásárlóhoz, hogy bizony az iPhone 13-as modellek már nem támogatják ezt a funkciót, így hiába is várnának a feltűnésére a felhasználók.

A korábbi modelleket használóknak úgy tűnik nincs félnivalójuk, az Apple visszamenőleg nem vonja ki az opciót a forgalomból, az iPhone 13-as készüléket használóknak pedig a legjobb megoldás a Control Centerben elérhető Voice Isolation bekapcsolása.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.