Hirdetés

Az iPad Pro is megkaphatja az iPhone 11 Pro ronda tripla kameráját



|

Akár már októberben debütálhat a tripla hátlapi kamerával szerelt új iPad Pro táblagép.

Hirdetés

Minden jel arra utal, hogy az Apple egy tripla hátlapi kamerás iPad Pro táblagéppel (vagy többel) készül. A hátlapi kameraszigetet nagyjából az iPhone 11 Pro készülékekről emelné át. 

Hirdetés

Az új iPhone-ok kameraszigete elég nagy vitát kavart, és persze mémlavinát is indított. A jellegzetes kamerasziget azonban jó eséllyel már októberben átköltözik az Apple táblagépekre is, ugyanis Sonny Dickson már a bemutató előtt elkezdett szivárogtatni. Tripla kamerás iPadről pedig már korábban voltak pletykák. 

Ezúttal van rá esély, hogy az Apple iPad Pro tabletek kamerában nem maradnak majd le kilométerekkel az iPhone-okhoz mérten. Ebben az esetben a kreatív felhasználók közvetlenül a táblagépekkel rögzíthetnék és szerkeszthetnék a 4K-s videókat. 

A most előkerült kép egyébként nem a végleges dizájnt mutatja, apró változtatásokat még eszközöl majd az Apple. A 11 és 12,9 hüvelykes iPad Pro tabletek a frissített kamerák mellett a gyorsabb rendszerchipet is megkapják majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.