Hirdetés

Az iPhone 11 a világ legnépszerűbb mobilja



|

Már az eddigi listavezető iPhone XR-nál is keresettebb az iPhone 11 - persze az ilyen rangsorok mindenkinél mások és mások, de az azért így is érdekes, hogy a sokak által ekézett almás mobilok diadalmenete a jelek szerint így is töretlen.

Hirdetés

Az Omdia elemzőcég kiadta a legfrissebb elemzését a mobilpiaccal kapcsolatban, és arra jutott, hogy a világ legnépszerűbb okostelefonja már nem az Apple iPhone XR. Az adataik alapján ezt a címet az iPhone 11 hódította el, ugyanis az Apple az idei első negyedév során 19,5 millió darabot tudott ebből eladni. Mindezt úgy sikerült elérni, hogy a világjárvány ellenére 6 millióval többet szállítottak le az iPhone 11-ből, mint amennyit az iPhone XR-ból 2019 első negyedéve során. 

Hirdetés

Az elemzők adatai szerint az iPhone 11 iránti kereslet messze meghaladja az összes többi okostelefonét, ráadásul összesen négy különböző iPhone van a top 10 legnépszerűbb mobil listáján. Ezek között pedig ott van mindhárom aktuális modell, az iPhone 11, az iPhone 11 Pro és az iPhone 11 Pro Max. 

Mindezek fényében nem lenne meglepő, ha a top 10-be hamarosan bekerülne az iPhone SE is, amely tény, hogy rengeteg kompromisszumot köt, dizájnban és kijelzőben pedig már viszonylag elavultnak számt, de a legolcsóbb belépőt jelenti az új iPhone-ok világába, és nagyon sokan vannak, akiknek még így is inkább az a fontos, hogy a jól ismert almás logót láthassa a telefon hátoldalán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.