Hirdetés

Az iPhone 12 előtt még tudni akarja az Apple, mihez kezdtél az előző mobiltöltőddel



|

Kérdőívet küld az iPhone-os felhasználóknak az Apple a töltőkkel kapcsolatban. Vajon tényleg kimarad az adapter az iPhone 12 dobozából?

Hirdetés

Az Apple a napokban olyan kérdőíveket küldött ki az iPhone-os felhasználóknak, amely segítségével azt akarja megtudni, hogyan használják a mobilokhoz mellékelt töltőket. Mindezt kevéssel azelőtt, hogy érkezne az iPhone 12 széria, amelynek a dobozaiból állítólag kihagyná az EarPods fülhallgatót és a töltőt is az Apple. A felmérésben az Apple rákérdez arra is, hogy mit csinált a felhasználó az előző iPhone-ja töltőjével. 

Hirdetés

Az Apple felhívta a figyelmet, hogy konkrétan a töltőadapterre gondol, és nem a Lightning kábelről kérdez. A válaszok között meg lehet adni, ha valaki eladta a töltőt az előző iPhone-jával együtt, esetleg elvesztette, családtagnak adta, még mindig használja otthon vagy a munkahelyen, esetleg a fiókban lapul és csendben gyűjti a port.

A szakértők szerint a múltkori pletykák fényében elég érdekes egybeesés, hogy épp az iPhone 12 széria érkezése előtt kérdezget ilyesmit az Apple. Ha valóban kimarad a töltő az új mobilok dobozából, az egyik oldalról csökkenheti is az e-szemét mennyiségét, másik oldalról kellemetlen helyzetbe hozhatja az új iPhone-ok vásárlóit, akiknek már ezt a nélkülözhetetlen kelléket is külön kellene megvenniük. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.