Hirdetés

Az iPhone 12 mobilok tényleg késnek, de az iOS 14 időben jön



|

A jelentések szerint valóban késnek az új iPhone okostelefonok, ellenben a végleges iOS 14 menetrend szerint érkezik szeptemberben.

Hirdetés

A Bloomberg Apple-közeli forrásai szerint hiába késnek az új iPhone 12 mobilok, az iOS 14 végleges kiadása menetrend szerint, valamikor szeptemberben mindenki számára elérhetővé válik. Ez azt jelenti, hogy néhány héten belül megérkezik a frissítés a piacon lévő iPhone készülékekre, ezúttal már jóval azelőtt, hogy a legfrissebb okostelefonok megjelennének. Azt továbbra sem tudni, hogy pontosan mikor válhatnak elérhetővé az iPhone 12 készülékek, de iparági szivárogtatók szerint előbb a sima verziók jönnek, a Pro változatok csak jóval később. 

Hirdetés

Mely készülékekre válik majd elérhetővé az új iOS 14 mobil operációs rendszer? Az iPhone 6S és iPhone 6S Plus párostól kezdve igazából mindegyikre, tehát amelyik készüléken fut az iOS 13, arra telepíthető lesz az iOS 14 is. 

A szoftverfrissítés többek között új főképernyős widgeteket hoz magával, jön az App Library és számos más hasznos apróság. A béta pedig már elérhető egy ideje a kísérletező kedvűek számára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.