Hirdetés

Az iPhone 12-nek vághat oda az olcsóbb Galaxy S20 FE



|

A szlovák Orange mobilszolgáltatónak hála már előre tudjuk a Galaxy S20 Fan Edition árát: 699 euróba kerül majd.

Hirdetés

A Samsung szeptember 23-án tartja a következő bemutatóját, és talán már a pletykák nélkül, a logóból is tudni lehet, hogy a Galaxy S20 Fan Edition nevű mobilt mutatja be, ami a Galaxy S20 olcsóbb kiadása lesz. Az időzítést szem előtt tartva egyértelmű, hogy a sima iPhone 12-nek vágna oda a Samsung. A Galaxy S20 FE modellről Evan Blass jóvoltából már szinte minden gyári kép kiszivárgott, de a specifikációkat is tudjuk már - a pontos árat eddig viszont nem ismertük. 

Hirdetés

A szlovák Orange mobilszolgáltató jóvoltából már ez is megvan, a cég adatbázisa alapján 699 euró lesz a Galaxy S20 Fan Edition vételára. Az oldal ráadásul a kiszivárgott specifikációkat is megerősíti, és az ár is passzol a szóbeszédekhez. 

A Galaxy S20 Fan Edition 6,5 hüvelykes, lapos Super AMOLED kijelzőt kap majd, 2400 x 1080-as felbontással, 120 Hz-es képfrissítéssel. 4G-s és 5G-s modell egyaránt lesz, Exynos 990 és Snapdragon 865 chipekkel, ebben a sorrendben. Ehhez 6 GB RAM és 128 GB UFS 3.1-egy tárhely társul majd, 12, 12 és 8 megapixeles hátsó kamerákkal (normál, ultraszéles és 3x-os optikai zoomkamera), a szelfikamera 32 megapixeles lesz, az akku pedig 4500 mAh-s. Vajon elég lesz az iPhone 12 ellen? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.