Hirdetés

Az iPhone 13 hozhatja el a várva várt áttörést?



|

Az iPhone 12-es széria épphogy megjelent, de egy piaci elemző már azt latolgatja, hogy miben hozhat újdonságot a következő generáció.

Hirdetés

Noha az iPhone 12-es széria hozott némi előrelépést a korábbi modellekhez képest, forradalmi megoldásokat ezúttal nem igazán láttunk az egykor az innovatív ötleteivel elhíresült Apple legújabb készülékeitől.

Noha még csak pár hete van piacon a cég legfrissebb felhozatal, egy piaci elemző már most megpróbált merész jóslatokba bocsátkozni azt illetően, hogy mit hozhatnak a cupertinóiak következő generációs iPhone-jai.

Egy kifejezetten hírneves szakember, Ming-Chi Kuo osztotta meg meglátásait a következő iPhone-okkal kapcsolatban. Kuo szerint, amiben igazán nagy előrelépés történhet az elkövetkezendő egy évben az a kamera, ugyanis az f/1.8-as öt elemes ultraszéles lencsét egy f/2.4-es hat elemes lencsére cserélik majd a Pro modellekben, melyet ezután a 2022-es iPhone 14-be is továbbvisznek.

Hirdetés

Ez lényegében azt jelenti, hogy sokkal több fény jut az ultraszéles optikába, ami komoly minőségbeli változást hozhat az egyébként is kiemelkedő képminőségben. Emellett ebben a módba is kerül autofókusz, ami további javíthatja a felvételeket.

Jóslatában arra is kitért, hogy a cég folytatja a megkezdett számozást, így a telefonok iPhone 13 névre hallgatnak majd, és ismét négy modell érkezik: egy Mini, egy sima, egy Pro és egy Pro Max.

Az iparági pletykák arról is beszámolnak, hogy visszatérhet a Touch ID a készülékekre, azonban ez a kijelző alatt helyezkedik majd  el. A drágább modellek esetében érkezhet egy 1TB-os beépített tárhellyel rendelkező is, melyre szükség is lesz, ha a képminőséget tovább javítják.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.