Hirdetés

Az iPhone 13 mobilok a legújabb Wi-Fi-szabványt is támogatják majd



|

A jelentések szerint az Apple 2021 őszén érkező iPhone 13 okostelefonjai már Wi-Fi 6E-képesek lesznek.

Hirdetés

Miközben az iPhone 12 széria csak késve és két részletben jelent meg a piacon, addig egy ideje már javában az iPhone 13 modellekről mennek a pletykák. Több neves elemző és szivárogtató is úgy értesült például, hogy az iPhone 13 visszatér az Apple szokásos menetrendjéhez, vagyis jövő szeptemberben debütál, és még abban a hónapban kapható is lesz az összes modell. 

Beszélnek továbbá arról is - például a Barclays elemzői -, hogy az iPhone 13 széria már a Wi-Fi 6E szabványt is támogatja majd. 

Hirdetés

A Wi-Fi 6E mindent tud, amit a Wi-Fi 6, de már a 6 GHz-es frekvenciatartományba merészkedve még nagyobb sávszélességet kínál, továbbá az interferencia is kevesebb lesz. Ezen felül új energiaátalakító chipre is számít a Barclays jóslataiban.

Kitértek arra is, amit már többen hangoztattak: új iPhone SE egy darabig biztosan nem jön, nagyobb kijelzős iPhone SE pedig biztosan nem lesz később sem. Hogy ezekből a jóslatokból mi válik majd valóra, 2021-ben kiderül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.