Hirdetés

Az iPhone 14-szériában már jó eséllyel tényleg nem lesz mini



|

Újabb pletykák érkeztek a készülő iPhone 14 modellekről, állítólag jövőre eltűnik a felhozatalból a kicsinyített verzió.

Hirdetés

Ugyan a napokban jelentek meg az iPhone 13-as modellek, sokan máris azt találgatják, milyen lehet a jövőre érkező 14-es széria. Erről a Bloomberg egyik munkatársa is írt az oldal egyik hírlevelében, (elmondása szerint belsős információk alapján) azt állítva, hogy a jövőre érkező belépőszintű és Pro telefonok teljes áttervezésen esnek át.

Hirdetés

A hírlevelet szerkesztő Mark Gurman azt írja, az iPhone 13-asok viszonylag szerény előrelépése is arról árulkodik, hogy az Apple mérnökei minél korábban el szerettek volna kezdeni foglalkozni a 2022-ben megjelenő készülékekkel. A hírlevélben továbbá arról az értesüléséről is beszámol, ami szerint jövőre is négy új iPhone kerül majd a piacra, a Pro és a Pro max mellett viszont a normál kategóriában is egy Max méretű változatot kapunk majd a standard kiadás mellett, és ezzel az Apple ejtené a Mini verziót.

Az iPhone 14-esekről egyébként már most több pletyka kering, mi is beszálmoltunk például róla, hogy egyesek állítása szerint notch helyett egy kis köralakú kivágás lesz az új mobilok kijelzőjén az előlapi kamerának. Van olyan elemző is, aki tudni véli, hogy az Apple olyan, a kijelző alá rejthető szenzorokon dolgozik, amivel működik a FaceID rendszerük, ám nem biztos, hogy ezzel elkészülnek időben ahhoz, hogy a 2022-es modellekbe beépítsék.

Ti milyen újdonságokat látnátok szívesen az iPhone 14-en?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.