Hirdetés

Az iPhone 15-ös szériával elköszönhet az egyik legikonikusabb színvariáns



|

Csalódniuk kell majd a hírek szerint azoknak, akik épp ilyen színű iPhone 15-öt akartak vásárolni.

Hirdetés

Korábban írtunk már arról, hogy elbúcsúzhat egy közkedvelt iPhone-kiegészítő, most viszont már arról hallani, hogy az egyik népszerű, és valóban különleges verzió, az arany iPhone is elköszön a 15-ös szériával. Az aranyszínű mobil még az iPhone 5s-sel mutatkozott be anno, most viszont a 9to5Mac szerint az Apple elengedi ezt a vonalat.

Arról is szó volt már, hogy a 15-ös termékcsaládnál a telefon szélei immár nem rozsdamentes acélból, hanem titánból fognak készülni. Ha viszont igazak az új infók, akkor a színek terén is nagy csere jön, és egy újfajta szürke opció váltja majd le az arany változatot az iPhone 15 Pro esetében, sőt egy új sötétkék variánsról is beszéltek.

Hirdetés

A kék megoldás egyébként nem lenne teljesen újkeletű, hiszen már az iPhone 12 Pro Max esetében is választható volt az úgynevezett Pacific Blue kiadás, míg a 13 Pro Max már egy világosabb, Sierra Blue-nak nevezett változatot kapott. Az iPhone 14 Pro Maxnál aztán jött a Deep Purple.

Jelen állás szerint az iPhone 15 Pro Silver (ezüst), Space Black ("űr" fekete), Gray (szürke), és Dark Blue (sötétkék) kiadásokban lesz beszerezhető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.