Hirdetés

Az iPhone és a Pixel okostelefonok leendő gyilkosa



|

Andy Rubin közzétett egy képet, amin a forradalmi okostelefonjának egy része látható.

Hirdetés

Andy Rubint az Android atyjaként ismerjük, egy ideje azonban új cégben dolgozik, amely az Essential Products névre hallgat. Ez a cég pedig egy olyan csúcskategóriás okostelefont fejleszt, ami az Apple iPhone és a Google Pixel készülékek gyilkosa szeretne lenni. 

Hirdetés

A készüléknek neve még nincs, de a Geekbench adatbázisában Essential FIH-PM1-ként bukkant fel. A FIH a Foxconnra utal, amely gyártja az eszközt. 

Rubin most közzétett egy fotót, amin az új okostelefont fogja. Ez megerősíti, hogy valóban Androidra épít az eszköz, lekerekített sarkai vannak, a kijelző kerete pedig nagyon vékony. 

A januári benchmark alapján az okostelefonba Snapdragon 835-ös lapka kerülhet, 4 GB RAM-mal és 5,5 hüvelykes kijelzővel. Ez utóbbi a pletykák szerint nyomásérzékeny lesz. 

Ebben a hónapban egyébként Andy Rubin cégétől a SoftBank elvett 100 millió dollárnyi tőkét - a vállalat azonban tudta pótolni a kiesést egy másik befektetőnek köszönhetően. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.