Hirdetés

Az iPhone miatt van baj a OnePlus 5 kijelzőjével



|

A OnePlus az iPhone-t akarta másolni, ezért fordítva tette be a kijelzőt a készülékbe - ami gondokat okoz.

Hirdetés

Nem volt zökkenőmentes a OnePlus 5 startja: a készülék kijelzőjén nem várt jelenség üti fel a fejét görgetés közben, ráadásul sztereó felvételek készítésekor a jobb és a bal oldal hangját is felcseréli a készülék. 

Hirdetés

A görgetős probléma persze nagy figyelmet kapott, és kiderült a nyomozások miatt, hogy mindennek az oka az, hogy a képernyőt fordítva szerelték be. 

A OnePlus szoftveresen helyrehozta a képet, azonban a görgetős jelenség nem javítható, sőt, a OnePlus szerint természetes (valóban az, a fordított kijelzőből fakad). 

Miért lett a képernyő fordítva beszerelve? Nem hibázott senki a gyártáskor, ez tudatos tervezés eredménye. A OnePlus szerette volna az iPhone 7 Plust másolni, és a dupla kamerát és az antennát ugyanoda tenni. Emiatt kényszerűségből a kijelző kontrollere alulra került, ellenkező esetben nem lett volna elég hely a házban. 

A kontroller egyébként ugyanaz, mint a OnePlus 3T-ben (alapvetően maga a panel is), csak máshová került. 

Felvetődik persze a kérdés, hogy miért tartott ki emellett a konfiguráció mellett a OnePlus, főleg úgy, hogy a sorozatgyártás előtt már valószínűleg szembesült a problémákkal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.