Hirdetés

Az iPhone-ok után jön az 5-kamerás LG V40 ThinQ



|

Tripla hátlapi és dupla előlapi kamera lesz az új zászlóshajón, míg a V45 az LG első 5G-s okostelefonja lesz.

Hirdetés

Arról már korábban is hallottunk, hogy az LG V40 ThinQ csúcskészülék hátlapjára tripla, az előlapjára pedig dupla kamera kerül, vagyis összesen öt kamerával támad majd az új zászlóshajó. Most végre itt vannak az első renderelt képek is, amelyeken látható az új modell. 

Hirdetés

A MySmartPrice az előlapról és a hátlapról is tett közzé képeket. A megjelenéssel kapcsolatban kissé ellentmondásos információk keringenek. Egyesek szerint október 10-én jelenik meg a V40 ThinQ, mások szerint november 16-án. Egy biztos: az LG csak az iPhone-ok után mutatja be az új modellt. 

A konkrét specifikációkról nincs hír, de annyi biztos, hogy a P-OLED kijelző szélei le lesznek kerekítve, a kijelzőbe pedig belóg majd egy szenzorsáv (a képeken ez ki van takarva). A jackcsatlakozó és az ujjlenyomat-olvasó ezúttal sem hiányzik majd. 

A G7 ThinQ csalódást keltő eredményei miatt az LG állítólag nagyon visszafogott célokat tűzött ki a V40-nel kapcsolatban. Dél-koreai források szerint a V40 után jön majd a V45 is, ami az LG első 5G-s okostelefonja lesz. Ez alapvetően a G7 és a V40 alkatrészeit használja a költségtakarékosság miatt, kizárólag egy 5G-s antennát kap pluszban, ami vastagabbá teszi a házat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.