Hirdetés

Az iPhone-osok nem értik, miért dobta ki őket ok nélkül a Facebook alkalmazás



|

Furcsa dolog történt nemrég, ami apró kellemetlenséget okozhatott rengeteg mobilos felhasználó számára.

Hirdetés

Előfordul, hogy karbantartás vagy valamiféle gubanc miatt ideiglenesen elérhetetlenné válik egy-egy népszerűbb weboldal vagy szolgáltatás, illetve ugyanez megtörténhet az ezekhez tartozó mobilos alkalmazással is.

Nem olyan régen viszont több iPhone-tulaj is arra lett figyelmes, hogy a Facebook app egész egyszerűen kiléptette őket a fiókjukból, ami önmagában talán még nem nagy katasztrófa, viszont picit bonyolítja a helyzetet, hogy nem igazán tudni, miért történhetett ez.

Hirdetés

Habár a Facebook elméletileg nem állt le, sokan arra panaszkodtak a Twitteren, hogy az app kidobta őket, így újból be kellett jelentkezniük az iOS-es alkalmazáson keresztül, de a jelek szerint akadtak olyanok is, akiknek nem csak a kiléptetés miatt fájhatott a fejük. Több felhasználónak is meggyűlt a baja a bejelentkezéssel, ugyanis a kétlépcsős azonosításhoz szükséges SMS nagyon lassan érkezett meg.

Időközben a Facebook reagált is már az eset kapcsán, és elvileg elkezdték kivizsgálni, mi állhatott a furcsa jelenség mögött.

Ti érzékeltetek valamit ebből az egészből?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.