Hirdetés

Az iPhone X 2,5 évvel előzi meg az androidos mezőnyt?



|

A KGI elismert elemzője szerint a késlekedés ellenére is agyonveri az androidos zászlóshajókat az Apple TrueDepth kamerája.

Hirdetés

Belsős információk szerint nem csak a felhasználókat, az Apple-t is nagyon érdekli, hogy milyen lett a Face ID arcfelismerő rendszer: amennyiben a gyakorlatban is beválik, akkor a jövőbeli Apple készülékek lehet, hogy kizárólag erre építenek, és többé nem kísérleteznek a kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasóval. 

Hirdetés

A KGI Securities elismert elemzője, Ming-Chi Kuo mindig pontos jóslatokkal szolgál az Apple ügyeiben, és most azt mondja, hogy az iPhone X-ből az eddig várt 40 millió helyett maximum 30-35 milliót adhat el 2017-ben az Apple. Nem azért, mert csökken a kereslet, hanem azért, mert gond van a TrueDepth kamerával (a Face ID alapja), és csúszik a gyártás. 

Kuo szerint azonban a kezdeti nehézségek ellenére a 2018-as és 2019-es években növekedésekkel számolhat az Apple, ami az iPhone-eladásokat illeti. Ezen felül Kuo véleménye alapján az Apple még így is 1,5-2,5 évvel előzi meg az androidos mezőnyt a Face ID-val. 

Az iPhone 8 és az iPhone 8 Plus iránti kereslet jövőre visszaeshet az iPhone X megjelenésének hála, azonban az elemző úgy véli, hogy a vártnál jobb eddigi eladások fényében nincs miért aggódjon az Apple. Az iPhone X körüli problémafelhő ráadásul remek alkalom a befektetőknek arra, hogy közép- és hosszútávú stratégiaként bevásároljanak az új alkatrészek beszállítóinak részvényeiből. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.