Hirdetés

Az iPhone X-ből merít a Huawei P20 Plus és Lite



|

A kiszivárgott renderelt képanyagok alapján tényleg belóg majd egy szenzorsáv a Huawei P20 Plus és Lite kijelzőjébe.

Hirdetés

Rengeteg mindent tudunk már a Huawei P20-as szériájáról, amely március 27-én, Párizsban mutatkozik be. A P20 és a P20 Plus lesznek a Huawei következő zászlóshajói, amelyeket a P20 Lite egészít ki. Ez utóbbiról egyre több a szivárgás, a prototípusról több élőkép is volt már. Most a renderelt képek is kiszivárogtak (a Plusról is), amik egyértelmű bizonyítékot jelentenek: az Apple iPhone X-ből merít széria. A P20 Plus és a P20 Lite biztosan. 

Hirdetés

A képek alapján a Huawei P20 Plus és Lite közel keret nélküli kijelzőjébe felül ugyanúgy belóg egy szenzorsáv, mint az iPhone X-nél.

A hátlapi kamera vertikális elrendezése is ismerősen hat, bár a Plus változatnál természetesen ott a sokat pletykált harmadik hátlapi szenzor is. Az egyelőre nem tiszta, hogy lesz-e fizikai home gomb az előlapon: létezik olyan prototípus, amin van, és olyan is, amin nincs. 

A formát gyakorlatilag biztosra is vehetjük, a szivárogtató ugyanis különösen megbízhatónak bizonyult az elmúlt időszak alatt. A képernyő kivágása mindenesetre félúton van az Essential Phone-nál és az iPhone X-nél látottak között. 

A Huawei korábban büszkén demózta a Face ID-hoz hasonló arcfelismerő technológiáját is, amelynek egy része vagy egésze valószínűleg a Lite modellben is benne lesz. Ha mást nem, 2D-s arcfelismerést biztosan kap az olcsóbb verzió is. A Plusról készült képeken mindenesetre nincs ujjlenyomat-olvasó, vagyis azt vagy a képernyőbe építették, vagy átvette a helyét a 3D-s arcfelismerés. Jó hír, hogy a terveken van jackcsatlakozó és IR-sugárzó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.